Joustava tuoterakenne: sopiva ratkaisu erilaisille seuroille

modules

Jalkkis.net/Sporttis.net koostuu neljästä erillisestä moduulista, joista voi rakentaa sopivan ratkaisun seuran tarpeisiin. Jäsenistön hallinta kuuluu aina mukaan. Joukkueurheilussa ratkaisun osana ovat yleensä myös talous- ja tapahtumahallinnan moduulit. Yksilöurheilussa sopiva ratkaisu voi rakentua pelkän jäsenistön hallinnan varaan.

Jäsenistön hallinta:  perusasiat kuntoon. Jäsenrekisteriä voidaan hallinta joko keskitetysti tai hajautetusti jaos- tai joukkuetasolla. Jäsenmaksut sisar- ja kausialennuksieen on pitkälle automatisoituja. Kattavalla ilmoittautumisjärjestelmällä voi hoitaa iltapäiväkerhot, leirit ym. tapahtumat ilmoittautumisesta osallistumismaksuihin saakka. Monenlaista apua löytyy myös viestintään.

Lue lisää

Taloushallinta Perus: monipuoliset työkalut rahastonhoitajille joukkueitten ja jaosten omien maksujen hallintaan.  Monipuolinen maksuseuranta maksumuistutuksineen.

Mukana tulee myös laskutusjärjestelmä, jolla voi hoitaa niin seuran sisäiset joukkueitten ja jaosten väliset laskut kuin lakut ulkopuolisille maksajille. Laajennettavissa Talouhallinta Plus avulla.

Taloushallinta Plus:  maksuseuranta eli myyntireskontra suoraan pankin konekielisiltä tilotteilta. Tilitapahtumien tiliöinti seuran kirjanpidon tiliristikon mukaisesti. Monipuoliset haku- ja selaustoiminnot. 

Taloushallinta Plussan avulla on tilikauden päättyessä valmiina tilinpäätöksessä tarvittava pankkitilikohtainen materiaali : tulosraportti, pää- ja päiväkirja, myös Excel-tiedostona.

Tapahtumahallinta ja valmennus: monipuolinen tapahtumakalenteri, joka ymmärtää erilaiset tapahtumat kuten turnaukset, ottelut ja toistuvat tapahtumat sekä tauot ja peruutukset. Tehokkaat työkalut harjoitus- ja ottelukokoonpanojen hallintaan sekä osallistumisaktiivisuuden seurantaan niin yksilö, joukkue kuin seuratasollakin.

Valmennuksen tueksi käytettävissä räätälöitävä suorituskortti, harjoittelun kotitehtävät sekä harjoittelupäiväkirja.

Lue lisää Lue lisää Lue lisää