Ota yhteyttä

 

Miten alkuun

Sporttis.net/Jalkkis.net palvelun käyttöönotto ei ole kovin mutkikasta, mutta vaatii oman aikansa. Yksittäisen joukkueen kohdalla käyttöönotto sujuu muutamassa tunnissa ja se onnistuu itsenäisesti ohjeiden perusteella. Tarvittaessa on apua toki tarjolla.

Seuran kohdalla käyttöönottovaihe kestää tyypillisesti runsaan kuukauden ja riippuu joukkueitten määrästä. Seuran kohdalla käyttöönottopalvelu on suositeltava. Ensimmäinen vuosilisenssin laskutuskausi alkaa käyttöönottovaiheen päätyttyä.

Yhteydenotto

Vaivattomimmin yhteydenotto käy lomakkeella, joka aukeaa oikealla ylhäällä olevasta "Ota yhteyttä" linkistä. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info[ät]zemiit.com.

Saat myös kauttamme yhteyden Jalkkis.net/Sporttis.net -palvelua käyttävän seuran edustajaan, joka voi kertoa oman seuransa kokemuksista.

Palvelun esittely, tarjous ja tilaus

Pyydä palvelun esittely. Esittelyn avulla saa hyvän kuvan Jalkkis.net/ Sporttis.net käytöstä, ominaisuuksista ja käytännön hyödyistä.

Ennen tarjousta selvitetään yhdessä sopivan ratkaisun kokoonpano, tarvittava lisenssi sekä käyttöönoton alustava aikataulu.

Käyttöönoton vaiheet

Oikealla on kuvattuna käyttöönottoprojektin vaiheet. Käyttöönottovaihe kestää yleensä 2-4 kuukautta ja sen päätyttyä seuralla on mm. valmius suorittaa jäsenmaksujen laskutus palvelun avulla.

Alla lyhyt kuvaus käyttöönoton vaiheista:

  • käyttöönottosunnitelmassa kuvataan tarkempi aikataulu, vastuuhenkilöt sekä sovitaan pilotvaiheen joukkueet.
  • seuran perustaminen tehdään yhdessä seuran pääkäyttäjän kanssa ja on osa perehdytystä.
  • pilotjoukkueitten käyttöönotto tehdään yhdessä ohjatusti. Samalla perehdytetään joukkueitten pääkäyttäjät.
  • pilotjoukkueitten tutustuttua palveluun käytännössä perustetaan loput seuran joukkueista ja ladataan näiden jäsentiedot palveluun.
  • joukkueitten pääkäyttäjille pidetään tarvittava koulutus, joskin käyttöönotto onnistuu itsenäisestikin. Pilotvaiheen joukkueet voivat tarjota vertaistukea.
  • varsinainen käyttö käynnistää vuosilisenssin  ensimmäisen laskutuskauden. Laskun eräpäiva voidaan sovittaa esim. jäsenmaksujen laskutussyklin mukaan.