Zemiit Oy taustalla on perustajien omakohtainen kokemus eri lajien juniorijoukkueissa toimimisesta. Joukkueenjohtajan, rahastonhoitajan ja valmentajan tehtävien hoitamiseen kului kohtuuttomasti aikaa, sekaannukset olivat arkipäivää eikä työkaluja tilannetta helpottamaan ollut saatavilla.

Zemiit Oy perustettiin marraskuussa 2007 tukemaan sporttis.net/jalkkis.net palvelun kehittämistä, kun palvelun kokeiluversion käytöstä oli saatu rohkaisevaa palautetta käyttäjiltä. Palvelun nyt käytössä oleva versio on yli kahdeksan vuoden määrätietoisen ja mittavan kehitystyön tulos, jossa opastajina ovat olleet alan parhaat asiantuntijat eli käyttäjät itse. Palvelua kehitetään jatkuvasti käyttäjiltä saadun palautteen perusteella ja siihen on tullut joka vuosi uusia ominaisuuksia.

Yrityksen perustajajäsenillä on kullakin yli kahdenkymmenen vuoden kokemus ICT-teollisuudesta, mm.  tuotekehityksestä, liikkeenjohdosta sekä liiketoiminnan kehityksestä ja lisäksi runsaasti omakohtaista kokemusta suomalaisen urheiluseuratoiminnan arjesta.

  • Markus Lindqvist, Partner (TkT, MBA)
  • Petri Stenman, Partner (DI)
  • Timo Vakkilainen, Partner (KTM)
Sähköposti: etunimi@zemiit.com